Testele Veneris depisteaza rapid cele mai frecvente infectii genitale

Despre Veneris

Unica gama din Romania de teste rapide pentru depistarea bolilor cu transmitere sexuala.

Conform unui studiu publicat de Organizatia Mondiala a Sanatatii (www.who.org), peste 1 milion de romani sunt infectati cu o boala cu transmitere sexuala.

De la o banala infectie cu Candida albincans, care este in general dezvoltata de organism, pana la complicatiile aparute de la HIV, sunt boli care ne afecteaza calitatea vietii si pot avea complicatii ireversibile. Mai grav este ca de multe ori nu stim ca suntem purtatori, majoritatea bolilor fiind asimptomatice, transmitandu-se prin contact sexual si partenerilor.
Pana de curand, majoritatea testelor pentru depistarea bolilor cu transmitere sexuala, se faceau doar in laborator, prin testarea secretiilor. Procedura ce inseamna timp, bani si mai presus de toate disconfort si jena. Disconfortul si jena determina multe persoana infectate sa amane momentul consultului de specialitate, ducand pe picioare infectia si, din pacate, aparand complicatii care pot devenii severe, cu repercursiuni ireversibile.

Din dorinta de a scadea numarul persoanelor infectate cu boli cu transmitere sexuale, a fost dezvoltat Veneris – Unica gama din Romania de teste rapide pentru depistarea bolilor cu transmitere sexuala.

Intimitatea, procedura simpla de testare si rezultatul disponibil in cateva minute sunt motivele principale pentru a spori numarul testarilor pentru infectii cu transmitere sexuala. Acest lucru inseamna scaderea numarul persoanelor infectate, care nu stiu ca sunt purtatoare si transmit mai departe partenerilor sexuali, evitarea aparitiilor complicatiilor severe care pot deveni ireversibile, cresterea calitatii vietii.

img despre


Cosul este gol