Despre noi

Cine

VENERIS este singura gamă de teste rapide din România, dedicată depistării bolilor cu transmitere sexuală, de la afecțiuni ușoare – cum este candidoza, până la infecții care pot deveni fatale – cum este virusul HIV. Suntem o companie românească, iar testele noastre sunt produse in Uniunea Europeană, după reguli atente și standarde de calitate exigente, reglementate și certificate internațional.

Cel mai probabil, te-ai întâlnit deja cu noi, prin testele de sarcină „Barza”. În cei peste 20 de ani de expertiză unică în România, am fost alături de 9 milioane de femei într-un moment special.

Când

Am apărut pe piață în 2014, ca răspuns la o statistica alarmantă – peste 1 milion de români sunt infectați cu o boală cu transmitere sexuală*. Cei mai mulți nici măcar nu știu că o au, mulți iau tratamente după ureche, alții nu-și permit să treacă printr-un control de rutină, la medicul de specialitate sau pur și simplu cred că nu are cum să li se întâmple tocmai lor și atunci ignoră simptomele.

Cum

Prin gama VENERIS facem testarea accesibilă tuturor românilor, in intimitatea casei, departe de orice situație stânjenitoare. Mai mult, pot sa gaseasca la noi, chiar aici pe site, informații utile și necesare menținerii sănătății genitale și sexuale.

De ce

Scopul nostru e să facem oamenii conștienți de cât de simplu este să afli că ești bine sau să faci primul pas spre sănătatea intimă. Un singur test făcut la timp și rapid, chiar la tine acasă, te poate scăpa de situații complicate și chiar dramatice.

*www.who.org

Avantaje

CONFIDENȚIAL
ȘI INTIM
PRECIZIE 98,4%
AFLI ÎN
CÂTEVA MINUTE
UNISEX
O SARCINĂ
SIGURĂ
VIAȚĂ DE CUPLU
LINIȘTITĂ